Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 1

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: Журналістський канал

ПІДРОСТАЄ В КОМИШНІ ФУТБОЛЬНА ЗМІНА

У фіналі чемпіонату Полтавської обласної організації ВФСТ «Колос» із міні-футболу серед юнаків 1995-1996 років народження, який пройшов минулими вихідними в новому спортивному манежі села Розсошенців Полтавського району, представники Миргородщини посіли третю призову сходинку.

А виборювали горішні місця переможці зональних змагань – команди Лубенського, Полтавського, Новосанжарського, Хорольського і Миргородського районів. Земляків репрезентували юні футболісти ДЮСШ «Колос» із Комишні(тренер Олександр Кириченко). У стиковому поєдинку за третє місце вони взяли гору над ровесниками  із Нових Санжар – 2:0. Голи забили Руслан Бутенко і Олександр Мирошник. Чемпіонське звання завоювали юнаки з Хорольського району, обігравши господарів.

Успіх юних земляків став можливим зокрема завдяки опіці генерального директора ТОВ «Агротех-Гарантія» Олександра Троцька, який подбав, щоб вони були забезпечені формою, інвентарем та транспортом. А ось ще імена лауреатів обласних змагань. Роман Кобець, Руслани Кулик і Безрода, Артем Мирошник, Олександр Пестич, Станіслав Лугівський.

Олексій Полив'яний

17 квітня 2011

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: Журналістський канал

Повідомлення про проведене розширене засідання

На розширеному засіданні районної федерації футболу, яке відбулося минулого вівторка, затверджено регламент проведення розіграшу «Весняного кубка» району. Цьогоріч участь у змаганні візьмуть уже 14 команд, що свідчить про активну й результативну роботу з розвитку найпопулярнішого виду спорту – футболу на місцях з боку відділу в справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації(начальник Володимир Дорогань), районної організації ВФСТ «Колос» (голова Петро Стукало), районної федерації футболу(голова Володимир Гришко).

Тож у суботу, 16 квітня, в одній восьмій фіналу «Весняного кубка» зустрічаються: ФК «Кибинці» - ФК «Попівка»; «Хлібороб» (Шахворостівка) – «Колос»(Великі Сорочинці); «Промінь»(Білики) – фермерське господарство «Татарчук»(Зубівка); ФК «Савинці) – ФК «Зуївці»; ДЮСШ «Колос» - «Агротех-Гаранія»(Комишня) – ФК «Ромодан»; «Старт»(Хомутець) – ФК «Комишня». Після першої поразки команда вибуває із розіграшу. Команди «Нива» (Попівка) і СК «Петрівці» за жеребом почнуть змагання із однієї четвертої фіналу. Початок поєдинків о 16 – ій годині.

6 квітня 2011

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: Журналістський канал

Депутата Полтавської обласної ради Микійчука Володимира Пилиповича добре знають на Миргородщині. За період свого депутатства в обласній раді попереднього скликання він налагодив тісний зв'язок з жителями району, в першу чергу з тими, хто потребував допомоги чи мав конкретні пропозиції щодо вирішення проблем району.
Володимир Пилипович був частим гостем на спортивних заходах, культурно-мистецьких подіях чи не кожній сільській раді. Школи, заклади охорони здоров'я, футбол, культура - це далеко не повний перелік його депутатських пріоритетів. Микійчук В.П. був присутнім на кожній сесії Миргородської районної ради 5 скликання, достойно відстоював інтереси Миргородського району в області.
Про роботу депутата обласної ради вже теперішнього скликання повідомляє його помічник Лимаренко І.М.

Депутат обласної ради від «Фронту Змін» Володимир Микійчук провів особисті прийоми громадян на Миргородщині

На особистий прийом до депутата Полтавської обласної ради від «Фронту Змін» Володимира Микійчука, який він проводив у селі Хомутці Миргородського району, прийшло кілька десятків жителів.

Їх найбільше хвилювало можливе закриття місцевої лікарні. Люди ж категорично проти цього наміру районної влади, тим паче, що автобусне сполучення із райцентром, куди в такому випадку доведеться діставатися хворим та їхнім рідним, бажає бути значно кращим. За словами селян, перевізники не дотримуються встановленого графіку руху, автобуси зазвичай переповнені, а про сервіс та культуру обслуговування взагалі не варто й згадувати.

Депутат обласної ради від «Фронту змін» пообіцяв допомогти вирішити цю проблему, запевнивши, що озвучить також перед депутатських корпусом та органами обласної виконавчої влади і питання щодо закупівельних цін на молоко та збільшення орендної плати за паї.

Закінчивши депутатський прийом, Володимир Микійчук поспілкувався з педколективом місцевої школи та узяв участь у конференції «Проблеми виховання учнівської молоді», проведення якої ініціювали батьки школярів. Як член постійної комісії облради з питань молодіжної політики, спорту та туризму депутат «Фронту Змін» він ініціюватиме розгляд у тому числі й озвучених на конференції проблем, які є типовими для всіх навчальних закладів Полтавщини.

А в селі Петрівцях особистий прийом депутата пройшов у формі громадських слухань. У актовому залі сільської ради зібралося понад півсотні мешканців села. Спілкувалися у формі діалогу: питання – відповідь.

Як і на  попередніх зустрічах тут із депутатом, найгостріше стояли питання розпаювання земель колишнього колгоспу ім.Іваненка, виплати  грошової допомоги «дітям війни», стану сільських доріг і, звісно ж цін, на молоко.

Зауваження, вимоги і прохання сільських жителів узяті на замітку.

 

Ігор Лимаренко, помічник депутата

6 квітня 2011

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: Журналістський канал
Про нові здобутки миргородських гирьовиків розповідає журналіст Олексій Полив'яний

ГЕРКУЛЕСИ З ХОМУТЦЯ

На Всеукраїнських спортивних іграх із гирьового спорту серед вузів Мінагрополітики України, що відбулися наприкінці березня в м.Кіровограді, представники Хомутецького ветзоотехнікуму Полтавської державної аграрної академії(директор Михайло Шарон) з перевагою аж у 12 очок виграли загальнокомандну першість з-поміж 21-го колективу. Друге місце за дружиною Старобільського технікуму Луганської аграрної академії, третє – в гирьовиків Кіровоградського технікуму механізації.

В особистому заліку чемпіонами в своїх вагових категоріях стали посланці Миргородщини майстер спорту міжнародного класу Ігор Гавришко, майстер спорту України Олександр Пузій, кандидат у майстри спорту Сергій Наріжний. «Срібло» і «бронза» - відповідно в кандидатів у майстри Жанни Діденко і Євгена Струцького. Сергій Щипайло став четвертим, Михайло Дмитрик – п’ятим. Останні двоє виконали норматив першого спортивного розряду. Черговому успіхові на солідному рівні юні геркулеси завдячують своєму наставникові – тренерові вищої категорії Миргородської районної ДЮСШ «Колос» Сергієві Отиську.

Олексій Полив’яний

6 квітня 2011

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: Журналістський канал
Вітаємо команду миргородських шахістів із успішним виступом на шаховому фестивалі в Києві! Бажаємо спортсменам успіхів у майбутніх змаганнях, а тренеру - Валерія Яворовському - нових досягнень!
Подробиці у статті журналіста Олексія Полив'яного.

СЕРЕД ЛАУРЕАТІВ І МИРГОРОДЕЦЬ

Останньої декади березня в столиці нашої країни вже вдвадцяте пройшов Міжнародний шаховий фестиваль «Київська весна» за участі представників Азербайджану, Білорусі, Молдови, Польщі, Росії, Туркменістану, Фінляндії та України. Зіграла в тому масовому змаганні й миргородська команда в складі тренера-викладача ДЮСШ Валерія Яворовського(головний турнір, 103 учасники), Романа Яременка(вікова група до 12 – ти років, гімназія ім.Т.Г.Шевченка), Захара Іщенка(до 10-ти років, МСШ №5) і Влади Ставицької(до 10-ти років, «Гелікон»), посівши 10 – те місце. Для посланців шахової глибинки – підсумок пристойний.

У індивідуальному заліку найуспішніше виступив Роман Яременко, зайнявши 2 – ге місце серед 80 учасників із 7-ма очками в 9-ти партіях за швейцарською системою. Перше взяв Владислав Лукіянчук зі стовідсотковим(!) результатом.

Валерій Яворовський теж задоволений результатом – 6,5 очка, 7-ме місце. Йому довелося протистояти в чотирьох партіях поспіль майстрам спорту, двох із яких він обіграв. Переміг у турнірі найсильніших Артем Омеля – 7,5 очка, далі 5 шахістів вибороли по 7 очок.

У групі до 10-ти років Захар Іщенко здобув 5 очок(37-ме місце), а Влада Ставицька – 3 очка, 70-те місце з-поміж 89-ти ровесників і ровесниць. Тут першість за Орестом Войтичуком – 7,5 очка. Дмитро Койокарі – другий, Соня Краснокутська – третя (в обох по 7 очок).

Роман Яременко посів 32-ге місце в турнірі з бліцу(90 учасників, 11 турів за швейцарською системою) – 6 очок. Переміг же гросмейстер Спартак Височин – 9,5 очка. У Дмитра Джангірова(друге місце) – 8,5 очка, Юрія Жизмера(третій результат) – 8 очок, як ще у п’ятьох учасників.

Олексій Полив’яний

30 березня 2011

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: Журналістський канал
Олексій Полив'яний.

ВІД РАЙОННОЇ ПЕРШОСТІ ДО ОБЛАСНОГО ЧЕМПІОНСТВА

Другий рік поспіль колектив Миргородського району виборов чемпіонське звання обласної організації ВФСТ «Колос» з футзалу. Вирішальну гру в представників Глобинщини він виграв у серії післяматчевих пенальті – 5:4(основний час – 3:3). У кульмінаційний момент відзначився воротар миргородців Володимир Цибулько, парирувавши удар із шестиметрової відмітки. Глобинці посіли, отже, друге місце. А перші два поєдинки фінальної частини, яка проходила на спортивній базі Полив’янської ЗОШ(Миргородський район), дворазові чемпіони виграли у суперників із Полтавського і Решетилівського районів відповідно з рахунком 3:0 і 4:0, що свідчить про пристойний вишкіл господарів.

Що, втім, і не дивно, позаяк трьома тижнями раніше фінішувала відкрита першість Миргородського району, беручи участь у якій члени цього збірного колективу в складах різних команд – СК «Петрівці», ФК «Миргород-Попівка», «Колос»(Великі Сорочинці) – набули відмінної ігрової форми.  

Третє призове місце дісталося дружині Зіньківського району, яка обіграли полтавців(четверта позиція) – 6:2. П’ятими фінішували решетилівці, шостими – футзалісти Оржицького району.

Олексій Полив’яний           

28 березня 2011

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: Журналістський канал
Олексій Полив'яний.

ЧИ ДОСТАТНЬО СНАГИ В НИХ І ГАРТУ?

Цоьогоріч районна спартакіада допризовної молоді, до програми якої  були включені традиційні види змагань, зібрала колективи всіх навчальних закладів Миргородщини, де і наявний відповідний контингент учасників. У цьому відрадному факті вбачається копітка й наполеглива організаційна робота відділу в справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації (начальник Володимир Дорогань) та районної організації ВФСТ «Колос» (голова Петро Стукало). Перед майбутніми воїнами спочатку з напутніми словами виступили заступник голови райдержадміністрації Сергій Данилевський і майор служби зв’язку Олександр Явтушенко. Затим потенційних новобранців ознайомили з історією та бойовим шляхом у Великій Вітчизняній війні 3 – го територіального вузла урядового зв’язку, на спортивній базі котрого й проходили випробування допризовники в спритності, силі, фізичному гарті.

Хоч у порівняно невеликій спортивній залі знаходилася водночас доволі численна група учасників спартакіади, її хід відзначався справді військовою організованістю і чіткістю. Суддівська колегія працювала фактично без пауз, і хлопці не томилися в очікуванні, щоб продемонструвати свою вправність і фізичну підготовку.

В підтягуванні на перекладині Євген Струцький із Хомутецького ветзоотехнікуму виважився найбільше – 30 разів, випередивши Владислава Химича(Декабристівська ЗОШ) і Олега Бережинського(Остапівська ЗОШ), які підтягнулися по 24 рази. І командою перемогли майбутні зоотехніки, остапівчани – другі, допризовники з Клюшниківки треті.

Найдальше приземлився в стрибках у довжину з місця Станіслав Кузьменко(Комишнянська ЗОШ) – 267 см. На 260см стрибнув Владислав Химич, а на 255см – Ростислав Микитенко з Попівки. Колектив Попівської ЗОШ у цій вправі виборов першість, обійшовши суперників із Декабристівської ЗОШ і ветзоотехнікуму.

Силову вправу виграв представник Трудолюбівської ЗОШ Юрій Попович, виконавши її 35 разів. Наступні місця, як і в стрибках, посіли Владислав Химич – 34 рази і Ростислав Микитенко – 32. Командний підсумок такий: першість за Клюшниківською ЗОШ, другі – Декабристи, третє місце у Великосорочинської ЗОШ.

Човниковий біг завершився тріумфом хлопців із Трудолюба. Юрій Попович – 9 сек. рівно, його земляки Владислав Додусенко – 9,1 сек., Олександр Романенко – 9,15 сек. Друге місце ще раз у Декабристівської ЗОШ, третє – за допризовниками з Біликів.

На закуску спартакіадних змагань організатори запропонували хлопцям азартне видовище – перетягування канату. Одразу звернув на себе увагу квартет із Хомутецького ветзоотехнікуму, якому попервах і пророкували перемогу. А команда майбутніх тріумфаторів начеб знаходилися в тіні, вирізняючись з-поміж інших хіба експресією свого наставника Василя Смирного, котрий завзятим підбадьорюванням додавав сил хлопцям буцім п’ятий член колективу. Виявляється, Василь Михайлович і зробив ставку на останній вид, заздалегідь провівши серйозну підготовку до нього. Тут на перший план виходить злагодженість дій у міні-колективі, особливість техніки змагання, з чим він знайомив підопічних, використовуючи відео. Тож «канатники» з Гаркушинської ЗОШ Олександр Вовк, Олег Глеба, Віталій Фесенко і Микола Горбань зуміли таки подолати у фіналі й студентський гурт у складі Олександра Підгорного, Євгена Струцького, Романа Пушака і В’ячеслава Симонова. Наскільки впертим виявився вирішальний двобій, що команди опинилися аж посеред зали, почавши перетягування біля стіни. Дуель за «бронзу» виграли у клюшниківських ровесників допризовники з Великих Сорочинців Олександри Молочко і Явтушенко, Артем Костенко, Денис Черниш.

Після підбиття підсумків загальнокомандної боротьби виявилось, що викладач основ захисту Вітчизни з Хомутецького ветзоотехнікуму саме Володимир Тарандін привів своїх підопічних на найвище місце п’єдесталу пошани. Сходинкою нижче – колектив Декабристівської ЗОШ(учитель фізичного виховання Василь Химич).Третє місце – за майбутніми воїнами з Попівської ЗОШ(учитель основ захисту Вітчизни Олександр Подоляка). Всі три названі дружини одержали призи від відділу в справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, а кращі в окремих видах допризовники нагороджені дипломами і грамотами.

Присутні на спартакіаді начальник 3-го відділення 154- го територіального центру комплектування військовослужбовцями за контрактом старшина Сергій Храмов та інструктор цього центру  сержант Сергій Федорко, як і група господарів-військовослужбовців, активно допомагали суддівством в окремих видах змагання, в результаті чого воно стало непересічною подією не тільки для допризовної молоді, а й надовго запам’ятається бувалим у бувальцях представникам старшого покоління, причетним до дійства.

Олексій Полив’яний 




23 березня 2011

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: Журналістський канал
Олексій Полив'яний.
ДОЗВІЛЛЯ КОЛО СІТКИ.

Звання чемпіона Миргородського району з волейболу на спортивній базі Трудолюбівської загальноосвітньої школи розіграли минулої суботи півдюжини команд із Хомутця, Комишні, Шахворостівки, Зуєвець, Петрівців і Декабристів. Останній колектив і став переможцем, обігравши суперників із Комишні у вирішальному двобої – 2:0. Комишняни відтак другі. Третє призове місце у петрівцівських волейболістів, котрі теж на «суху» здолали представників Хомутця. Молода дружина із Зуєвець у поєдинку із трьох партій узяла гору над господарями – шахворостівськими аматорами гри біля сітки.
Гадаємо, вже до наступних турнірів шахворостівчани підійдуть у всеозброєнні, бо одержали від депутата обласної ради, директора Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства Юрія Тараненка в подарунок два волейбольних м’ячі. Втім, народний обранець у вітальному слові до учасників першості перед початком змагань побажав їм усім спортивних успіхів і міцного здоров’я, щоб, не відчуваючи втоми, продуктивно трудилися на робочих місцях. Такі ж нагороди від відділу в справах сім’ї, молоді та спорту Миргородської райдержадміністрації одержали три найсильніші волейбольні колективи району за підсумками змагань. Відзначено кращих у складах кожної з команд: Миколу Удовенка (Петрівці), Олександра Петлюха(Хомутець), Віталія Кубатка(Комишня), Владислава Химича(Декабристи), Івана Додусенка(Шахворостівка), Віталія Йощенка(Зуївці). Достеменно, що чітко спланований календар фізкультурно-спортивних заходів відділом у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації (начальник Володимир Дорогань) і районною організацією ВФСТ «Колос»(голова – почесний працівник фізичної культури і спорту України Петро Стукало) сприятиме фізичному гартові молоді Миргородщини.

23 березня 2011

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: Журналістський канал

Олексій Полив'яний

ПОКИ СІВАЛКИ НА ПРИКОЛІ.

Можна сміливо констатувати, що з перших же весняних днів спортивна «посівна»  ВФСТ «Колос» у розпалі. Щойно завершили змагання волейболісти, як уже минулими вихідними у Миргороді пройшли особисто-командні чемпіонати обласної організації цього сільського спортивного товариства з шахів, шашок і настільного тенісу.

Слід відмітити, що місто-курорт традиційно і гостинно приймає колосовців Полтавщини на своїх спортивних базах. Місцеві ентузіасти, можна сказати, набули під орудою голови Миргородської районної організації ВФСТ «Колос», почесного працівника фізичної культури і спорту України Петра Стукала зразкового організаційного досвіду в проведенні масових дійств. І цього разу хід змагань відзначався чіткістю і динамічністю, в чому велика заслуга головних суддів із видів Валерія Яворовського і Олексія Чорнобеля.

Найзапеклішими, мабуть, виявилися баталії в чоловіків-шашкістів, де визначали найсильніших із 30-ти учасників. Чемпіонське звання вкотре виборов представник Зіньківського району кандидат у майстри Василь Криворучко – 4,5 очка в 5 – ти турах за швейцарською системою. На два наступних призових місця претендентів виявилось аж 7(!), набравши по 3,5 очка. Коефіцієнт назвав другим Ігоря Дяченка(Кобеляцький район), третім – Миколу Микитенка з команди господарів. У жінок додаткових показників не довелося брати до уваги. Очікувано першість здобула Антоніна Подробаха (Решетилівський район) –  4,5 очка. Юна Аліна Ярош(Полтавський район) була другою(4 очка). Третьою фінішувала знову ж таки представниця Миргородського району Наталія Янчик – 3,5 очка, розпочавши турнір з набутком тільки півочка в двох партіях. Підсумок командної боротьби вивів на перше місце зіньківчан – 11 очок, друга сума у решетилівців – 10,5 очка. По 9,5 набрали господарі і шашкісти Полтавського району. Позаяк у перших два призери, а у їхніх конкурентів один, то третя сходинка присуджена шашкістам Миргородщини.

Команда Решетилівського району домінувала в шаховому турнірі(14 очок). Чемпіонські титули із стовідсотковими результатами дісталися «династії» Малимоненків – Юрієві та Світлані. У жінок(14 учасниць) друге місце знову в представниці Полтавського району Галини Скворцової(4 очка), яка за коефіцієнтом обійшла Риту Шабалу з Семенівського району, залишивши їй третю сходинку. На призові місця в чоловіків(32 учасники) претендували четверо. «Якіснішими» 4 очка визнано в Георгія Горголи(Кобеляцький район) – другий приз і Віталія Бажана(Решетилівський район) – третя позиція. Додатковий показник віддав 2-ге командне місце шахістам Миргородського району, а 3-тє – Глобинського за рівної кількості очок – по 9.

Аматори малої ракетки з Козельщинського району перемогли командою, випередивши господарів(2-ге місце) і колектив Кременчуцького району(3-тя сходинка). Найвправніше володіли ракеткою в чоловіків(32 учасники) Андрій Качаненко(Хорольський район), Сергій Кушніренко(Козельщинський район), Ярослав Глупаченко(Глобинський район), Валентин Храпаль(Гадяцький район), Прохор Пугач(Лохвицький район), Володимир Деркач(Миргородський район).

Лохвиччанка Юлія Байрак з-поміж 16 учасниць була найсильнішою. Аліна Андронова(Кобеляцький район) – друга, Яна Березовська(Козельщинський район) – третя.  

Далі в планах спортивної «сівби» обласної організації ВФСТ «Колос» турніри з міні-футболу.

Олексій Полив’яний               

15 березня 2011

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: Журналістський канал

ФУТЗАЛЬНА ПРЕЛЮДІЯ

Друга відкрита першість Миргородського району з футзалу, яка завершилася напередодні березневих свят, наряду з баталіями в класичному футболі та Спартакіадою населених пунктів Миргородщини належить до наймасовіших, найпопулярніших найвидовищніших заходів у цьому краї, які зазвичай спільними зусиллями проводять відділ у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації (начальник Володимир Дорогань), районна організація ВФСТ «Колос»(голова – почесний працівник фізичної культури і спорту України Петро Стукало), районна федерація футболу(голова Володимир Гришко).

Цьогоріч  на спортивних базах Полив’янської і Великосорочинської ЗОШ півтора місяці змагалися вже 20 команд, у тому числі з сусідніх Великобагачанського (дружина ветеранів) і Шишацького(4 колективи) районів. Із попереднього етапу(2 підгрупи) до фінальної пульки згідно з Положенням про першість вийшло 8 команд, щоб визначити найсильнішу і призерів. Доля чемпіонського звання вирішила у останній день турніру очна дуель лідерів – торішнього тріумфатора СК «Петрівці» і «Авангарда» з Яресьок. Перемігши 4:1 конкурента, футзалісти з села Петрівців(21 очко) вдруге поспіль стали чемпіонами. Причому із стовідсотковим результатом – перемоги в усіх поєдинках попереднього і фінального етапів. У складі чемпіона виступав кращий гравець другої першості Дмитро Дубницький, якого гідно підтримали досвідчені Олександр Безуглий, Юрій Баштовий, Андрії Небрат і Мисник, Дмитро Ниценко, Віталій Титаренко, Володимир Цибулько, а також Олексій Кіссе, Василь Мельник, Сергій Горбань, Олександр Губенко. У складі віце-чемпіона («Авангарда»), що набрав 16 очок, відзначено голкіпера Руслана Гирку.

Третє призове місце виборов «Колос»(Великі Сорочинці) – 15 очок, що є помітним кроком уперед. Як наслідок того, що в цьому знаменитому селі почали допомагати ентузіастові Віталієві Величкові розвивати організований футбол. А форвард «Колоса» Михайло Опухлий разом із колегою Олександром Назаренком(ФК «Миргород-Попівка») забили 34 голи, ставши найрезультативнішими гравцями турніру і одержавши від організаторів призи.

Не можна не звернути увагу й на той приємний факт, що у відповідь на ініціативи місцевих спортивних працівників уже відгукуються там, де десятиліттями фізична культура і зокрема футбол серед молоді перебували в стагнації. Створив свою команду на базі села Зубівки керівник фермерського господарства Анатолій Татарчук, сам активний прихильник здорового способу життя. Новообраний сільський голова села Савинців Віктор Тищицький за підтримки директора тамтешнього сільгосппідприємства ТОВ «Савинці» Тетяни Ситник теж сформував ігровий колектив для участі в чудово організованому змаганні. А з настанням літепла стартує азартне видовище – розіграш «Весняного кубка», а там  і чергова першість Миргородського району з класичного футболу. Так що молодь тут достеменно не нудьгуватиме.

Олексій Полив’яний                            

15 березня 2011


... 1


  Закрити  
  Закрити